Hjemmesider:

GS Elektronik & Data

Hjemmesider findes i mange forskellige former.
Nogle er meget avancerede, nogle er meget simple ....
Vort primære mål er at gøre hjemmesiderne effektive, således at der ikke skal klikkes, bladres og søges for at finde telefonnummer eller anden primær info.
Der skal ikke bruges timer for at finde den information, din kunde søger.
Kom med dine ideer, oplæg og krav til en hjemmeside, lad os se på det .....

Hjemmesiden kan opbygges som denne side ..
Skabelonen, som denne side er opbygget på, giver mulighed for meget stor frihed i design og funktionalitet.
Menuen er her opbygget med udseende som i stifinder, men der er mulighed for at bruge knapper, billeder m.v. næsten som du har lyst. Menuen, logoer og tekster kan placeres på mange forskellige måder. Kontaktside, med infopunkter direkte fra menu'en. Der er mulighed for links, der peger på et bestemt menupunkt og side, til at kopiere ind i E-mails til kunder, som her Denne hjemmeside kan med enkle midler ændres til et helt andet udseende.

Andre eksempler:
Hjemmesiden kan opbygges med hjemmesiden centreret omkring et logo, symboler eller en lille mand og menuen i højre side som her:

Siden er kun vist som eksempel,

siden er IKKE opdateret

Siden kan opbygges via TDC's sitecenter, som her. Sitecenteret er noget begrænset i udfoldelse, da alt er baseret på forud definerede skabeloner. Sitecenteret giver mulighed for den laveste omkostning, da det er muligt for dig selv at vedligeholde siden, efter at vi har opbygget den efter dine specifikationer.

Priser:
Priser afhænger i høj grad af, hvor kompliceret opbygningen er. Men jo bedre dit oplæg er med informationer om dit firma, krav til siden, billedmateriale, data, skitser, hvor mange skærmbilleder og eksempler, jo lavere bliver prisen. Hvis du har et godt oplæg, giver vi gerne et overslag.